BRMI 

BRMI, altijd op z'n Best! 

 

Beschoeiing plaatsen

Het plaatsen van beschoeiing is net zo belangrijk als het materiaal dat voor de beschoeiing gebruikt wordt. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan de vakkundige plaatsing. De verankering van de beschoeiing is hierbij van groot belang. Wij verankeren beschoeiingen diep in de oever, onder de juiste hoek en met voldoende ankerpunten.
Beschoeiing die niet goed geplaatst is en onvoldoende verankerd, gaat na verloop van tijd verzakken. Het vervangen of herstellen van een verzakte beschoeiing is prijzig en levert u bovendien onnodig ongemak. BRMI plaatst een beschoeiing in één keer goed, zodat u er vele jaren plezier van hebt.

 

Damwanden plaatsen

Grenst uw tuin aan de waterkant en zoek u een oplossing voor de hoogteverschillen die hierdoor ontstaan? Damwanden plaatsen is dan zeer aan te bevelen. Damwanden zorgen voor een sterke oeverbescherming. Daarnaast is een groot voordeel van damwanden plaatsen dat het extra vierkante meters tuin oplevert. BRMI is u graag van dienst bij het plaatsen van damwanden. Wij kunnen damwanden plaatsen in hout, staal of kunststof uitvoeringen.

 

Wij maken en plaatsen uw vlonder

Als u overweegt een vlonder in uw tuin te laten plaatsen, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. We laten u dan graag diverse voorbeelden zien van vlonders die wij bij tevreden klanten hebben opgeleverd.

We beginnen altijd met een deskundig advies en laten u zien met welke soorten hout en andere materialen wij werken. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Geheel naar uw wensen en budget.

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw vlonder op elk gewenste maat maken. Dankzij ons professionele gereedschap kunnen wij uw project snel en vakkundig opleveren. Altijd voor een scherpe prijs.