BRMI 

BRMI, altijd op z'n Best! 

Stratenmaker en bestratingen in omgeving Sliedrecht, Dordrecht en Gorinchem


 Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave:  CONTACT

Wij zijn er trots op dat wij reeds voor vele klanten in omstreken van Sliedrecht en Dordrecht de straatwerkzaamheden hebben mogen verrichten. Het mooie van ons werk als stratenmaker en hovenier is dat wij iets totaal nieuws creëren, of iets ouds weer herstellen alsof het nieuw is. Dat is dankbaar werk waar wij trots op zijn. Wij zijn nog trotser op de vele tevreden klanten die wij de afgelopen jaren hebben mogen helpen als stratenmaker en hovenier.

Ons werkgebied gaat van Wijngaarden en omstreken. Dan moet u denken aan Sliedrecht, Dordrecht, Rotterdam, Gorinchem, Papendrecht, Groot Ammers. Kortom, tot circa een straal van 30 km buiten Wijngaarden.
Komt u net iets veder neem zeker contact op zijn we in de buurt kunnen we dit gewoon combineren.

Of het nu een kleiner project betreft bij een particulier, of een groot project voor gemeente of bedrijf, wij zijn van alle markten thuis en weten als geen ander straatwerk, hovenierswerk grondwerk en riolering als totaal project uit te voeren waarbij tevredenheid van onze klant altijd voorop staat. Wij hopen ook u als klant te mogen verblijden met onze goede service.