BRMI 

BRMI, altijd op z'n Best! 

(Terras)overkappingen 

Laat een (terras)overkapping in uw tuin realiseren en u kunt altijd genieten van uw terras. Met een maatwerk overkapping wordt u optimaal beschermd tegen regen en wind, waardoor u kunt genieten van uw buitenruimte. De terrasoverkapping in uw tuin kan tevens worden uitgebreid met een glazen schuifwand, waardoor u zelfs met koud weer kunt genieten van uw terras. Er zijn tal van mogelijkheden!

BRMI biedt u een passende terrasoverkapping in uw tuin
Wanneer u een (terras) overkapping in uw tuin wilt laten plaatsen door een ervaren onderneming, dan is BRMI uw betrouwbare partner. Wij zijn gevestigd in Wijngaarden, maar komen voor het monteren en afwerken van een overkapping graag naar u toe. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Tuinhuizen

Met een houten tuinhuis haalt u het meeste uit uw tuin. Wij maken onze houten tuinhuizen, blokhutten en veranda’s van topkwaliteit en op locatie. BRMI staat bekend om topkwaliteit voor een gunstige prijs. In uw eigen houten tuinhuis kunt u van alles doen, creëer bijvoorbeeld een tuinkantoor of een fitnessruimte. Onze vakmensen hebben ondertussen jarenlange ervaring in het maken van degelijke tuinhuizen op een professionele manier. We gebruiken hiervoor ook uitsluitend materiaal van uitstekende kwaliteit. Je weet dus zeker dat, als je bij ons een tuinhuis op maat koopt, het jarenlang zal meegaan.